Principalele motive pentru alegerea unor extensii cusute

Parul natural este spalat, degresat, apoi specialistii FreeStyleBeauty.ro realizeaza impletituri tip spic, numarul lor variind in functie de volumul final dorit

extensii de par cu keratina

Una din cele mai moderne metode de infrumusetare a parului, recomandata de specialistii salonului in care se practica aplicarea de extensii cusute, aceste produse revolutionare nu implica folosirea produselor chimice si manevrarea termica. Extensiile de par cusute sunt recunoscute pentru modul de aplicare natural si rapid.

Procedura de aplicare a celebrelor extensii cusute

Procedura de aplicare a extensiilor de par cusute necesita interventia unui specialist bine instruit, suvite de par natural cusute la baza, ac si ata specifice pentru aceasta tehnica. Parul natural este spalat, degresat, apoi specialistii FreeStyleBeauty.ro realizeaza impletituri tip spic, numarul lor variind in functie de volumul final dorit.

Extensiile cusute se ataseaza impletiturilor, astfel incat parul sa fie usor de coafat si sistemul de prindere sa fie invizibil. Fibra textila folosita are o culoare similara culorii parului si poate fi elastica sau rigida. Fibra textila elastica va oferi comoditate, in vreme ce fibra textila rigida asigura rezistenta superioara.

Extensii de par cu keratina | Extensii cusute | FreeStyleBeauty.ro

extensii de par cu keratina

Extensiile de par cusute ofera un volum mult mai amplu decat alte tipuri de extensii. Singura conditie pentru reusita aplicari este ca parul natural sa nu fie mai scurt de nivelul umerilor, astfel incat sa fie posibila realizarea unor impletituri speciale, astfel incat extensiile sa nu devia vizibile.  Comparativ cu varianta aplicarii unor extensii de par cu keratina, cele cusute sunt mult mai eficiente si mai rezistente in timp.

Ingrijirea extensiilor de par cusute

Ingrijirea extensiilor de par cusute este foarte simpla si presupune:

  • Hidratarea parului prin aplicarea unor produse speciale. Se recomanda folosirea uleiului de par pentru descurcare;
  • La uscarea parului se va insista mult in zona impletiturilor pe scalp, fiind mult mai greu de uscat;
  • Parul nu se va lasa mult timp ud dupa spalare si se va evita apa sarata sau apa cu clor;
  • Pe durata noptii, parul se prinde in coada pentru a evita incurcarea acestuia;
  • Intretinerea extensiilor de par cusute se face pe toata durata de crestere a parului natural, intre 5 si 8 saptamani.