Montarea bijuteriilor dentare intr-o clinica stomatologica

La CabinetStomatologicSector2.ro, medicii cu experienta in domeniu reusesc sa ofere solutii pacientilor, dar si sfaturi utile si pertinente pentru o alegere inteleapta.

aparate dentare in Bucuresti

Tinerele domnisoare isi doresc sa fie in pas cu moda si astfel isi cumpara haine in trend, au telefoane de ultima generatie si frecventeaza restaurante de fite. Pentru o imagine complete, dantura trebuie sa fie impecabila. Nu doar culoarea este importanta, ci si prezenta unor anumite bijuterii care ofera un farmec aparte purtatoarei. Elveto Dent, o clinica stomatologica din sectorul 2 al capitalei este locul unde medici cu experienta pe piata ofera servicii de cea mai buna calitate.

Avantaje vs dezavantaje: bijuteriile montate intr-o clinica stomatologica

Pentru a rezista in timp, pacientele prefera sa isi monteze astfel de bijuterii intr-o clinica de profil. Acestea necesita pre-tratament si se fixeaza pe dinte la fel ca orice aparat ortodontic, astfel, mentinerea sanatatii dentare este garantata. Bijuteriile dentare au scop decorativ si sunt realizate din aur, argint, sau alte metale pretioase, si sunt incrustate cu pietre pretioase. Se fixeaza pe unul sau mai multi dinti si au un pret variabil care depinde de materialul din care sunt realizate.

Sanatatea orala este extrem de importanta motiv pentru pacientii trebuie sa fie foarte atenti la locul de provenienta al bijuteriilor. Acestea nu ar trebuie comandate de pe site-uri cu experienta indoielinica, ci ar trebui sa vina dintr-un mediu controlat, ce urmeze cu strictete procedurile de sterilizare.

La CabinetStomatologicSector2.ro, medicii cu experienta in domeniu reusesc sa ofere solutii pacientilor, dar si sfaturi utile si pertinente pentru o alegere inteleapta. Spre exemplu, bijuteriile din metale pretioase, care ar putea provoca iritatii sau reactii alergice ar trebui evitate in favoarea metalele de inalta calitate utilizate de catre stomatologi.

Clinica stomatologica din sectorul 2 | aparate dentare in Bucuresti | CabinetStomatologicSector2.ro

Clinica stomatologica din sectorul 2

Efectele adverse ale montarii bijuteriilor

Desi pare greu de crezut, exista unele efecte destul de ingrijoratoare ce pot pune in pericol pacientii:

  • Imposibilitatea de a inchide gura sau de a musca complet ceea ce duce la tensiune in muschii maxilarului;

  • produsele alimentare pot prinse intre dinti si bijuterii, iar timp, pot aparea cariile;

  • bacteriile pot favoriza aparitia unei respiratii urat mirositoare.

Asadar, pentru servicii de calitate, pacientii ar trebui sa apeleze cu incredere la Elveto Dent, acest cabinet stomatologic din sectorul 2, unde vor avea parte de tratamente si soluții oricarui tip de problema prin servicii de: endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica si montare de aparate dentare in Bucuresti.