Gaseste carti la reducere pentru freelanceri!

Prima si cea mai importanta carte recomandata de specialisti este Rework, de David Heinemeier Hansson si Jason Fried. Aceasta nu va “zgudui” lumea cititorilor, nu ii va ajuta sa se imbogateasca peste noapte, ci ii va ajuta in munca de freelancer pe care urmeaza sa o presteze.

PrintreCarti.ro

Din ce in ce mai multe persoane doresc sa isi ia cariera in propriile maini si sa inceapa cu dreptul un job pe cont propriu, in regim independent, in calitate de freelancer, insa este nevoie de multa documentatie in acest sens, iar cateva carti la reducere din oferta anticariatului PrintreCarti.ro ii poate ajuta sa faca fata cu brio provocarilor.

Pentru ca realitatea nu este chiar roz si este nevoie de foarte multa munca pentru a ajunge la un anumit nivel, pentru a face fata provocarilor din ziua de astazi, pentru a se putea numi liber profesionisti cu o cariera stralucita si cu un castig multumitor pe plan financiar, este important ca oamenii care doresc sa urmeze aceasta cale sa gaseasca 3 carti pentru freelanceri la reducere si sa le “devoreze” urmand sfaturile si exemplele de acolo.

Investeste in carti la reducere pentru a te bucura de o cariera frumoasa in domeniul ales pentru a fi liber profesionist

Prima si cea mai importanta carte recomandata de specialisti este Rework, de David Heinemeier Hansson si Jason Fried. Aceasta nu va “zgudui” lumea cititorilor, nu ii va ajuta sa se imbogateasca peste noapte, ci ii va ajuta in munca de freelancer pe care urmeaza sa o presteze. Tuturor celor care lucreaza independent si doresc sa faca performanta in domeniu le este recomandata aceasta carte, un manual care are in vedere eficientizare productivitatii si gasirea unui ritm de munca ce aduce satisfactii imediate si satisfactii pe termen lung.

Carti la reducere | PrintreCarti.ro

carti la reducere

Biblia freelancerilor scrisa de Sara Horowitz este o alta carte de capatai a freelancerilor incepatori. Aceasta prezinta tot ceea ce trebuie sa stie un freelancer incepator pentru a excela pe piata muncii, de la sfaturile privitoare la plata taxelor, la pensiile private si cele de stat, pana la decizii importante ce privesc stabilirea unui birou acasa sau inchirierea unui birou. Nu in ultimul rand, cartea Startup de 100 de dolari scrisa de Chris Guillebeau este un manual al freelancerilor care ofera exemple precise si reteta succesului in cele mai mici detalii, cum pot deveni oamenii freelanceri de succes si cum pot sa isi asigure existenta fara o diploma de facultate, fara un plan de afaceri foarte complicat, fara a plati exagerat de mult la inceput.