Fatete dentare – beneficiile acestora

Una din cele mai cunoscute proceduri la care opteaza atat vedetele, cat si oamenii de rand pentru pastrarea unui aspect curat si frumos al dintilor, procedura asigurata inclusiv in renumitul cabinet stomatologic din Colentina cu adresa virtuala Elveto-Dent.ro este aplicarea fatetelor dentare

fatete dentare

Una din cele mai cunoscute proceduri la care opteaza atat vedetele, cat si oamenii de rand pentru pastrarea unui aspect curat si frumos al dintilor, procedura asigurata inclusiv in renumitul cabinet stomatologic din Colentina cu adresa virtuala Elveto-Dent.ro este aplicarea fatetelor dentare. Fatetele dentare reprezinta o solutie eficienta si avantajoasa de imbunatatire a esteticii si a functionalitatii dintilor, astfel incat oricine apeleaza la aceste servicii se bucura de un zambet cu adevarat stralucitor.

De ce apeleza pacientii renumitului cabinet stomatologic din Colentina la varianta inserarii de fatete dentare?

Una din cele mai eficiente, dar si costisitoare operatiuni de estetica dentara asigurate de specialistii care lucreaza in clinica dentara Elveto Dent este inserarea fatetelor dentare. Acestea imbunatatesc estetica si functionalitatea dintilor, astfel incat oricine apeleaza la aceasta procedura va avea un zambet cu adevarat stralucitor.

Aceasta metoda de cosmetica dentara revolutionara este minim invaziva, ceea ce inseamna ca aplicarea unei fatete dentare de calitate superioara este o alternativa viabila la orice interventie stomatologica in acest sens. Cei mai multi pacienti iau in calcul varianta aplicarii fatetelor dentare pentru a acoperi dintii patati, colorati neuniform, dintii inghesuiti sau prea distantati, ciobiti sau fracturati, tociti din cauza bruxismului sau dintii cu alte probleme estetice.

Cabinet stomatologic din Colentina | Clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Colentina

Fatetele dentare din ceramica vor acoperi asadar toata suprafata naturala a dintilor, remediind acele mici imperfectuni vizibile precum forma, lungimea sau alinierea dintilor. Materialul translucid din care sunt realizate fatetele confera dintilor un aspect natural, reprezentand o alternativa moderna si estetica la coroanele dentare pe dintii frontali. Materialele din care sunt realizate fatetele sunt compatibile 100% cu organismul uman, de aceea sunt tolerate perfect de tesutul gingival, in plus suprafata lor lucioasa impiedica depunerea tartrului si aparitiei afectiunilor gingivale.

Rezultatul in urma aplicarii fatetelor este imediat: dintii sunt mai albi, mai drepti, intr-o singura sedinta si in urma unei proceduri minim invazive. Fara doar si poate, fatetele dentare sunt mult mai rezistente la petele de ceai, cafea si tutun, comparativ cu dintii naturali, dar au si o rezistenta si o durabilitate ce pot depasi capacitatile smaltului natural al dintilor. Solutia montarii fatetelor dentare este pe termen lung, avand o durata de peste un deceniu, chiar doua, daca este repectata igiena orala si vizitele regulate la medicul dentist.