Fascinantul Sydney: de ce este o destinatie de neratat?

Fascinantul Sydney ofera turistilor experiente unice fiind o destinatie ideala atat pentru cei care sunt indragostiti iremediabil de plajele incredibile , cat si pentru cei pasionati de fauna salbatica

fascinantul Sydney

Fascinantul Sydney ofera turistilor experiente unice fiind o destinatie ideala atat pentru cei care sunt indragostiti iremediabil de plajele incredibile , cat si pentru cei pasionati de fauna salbatica.

Motive pentru a vizita fascinantul Sydney

  • Balenele – Sezonul de iarna coincide cu sezonul de migrare al balenelor motiv pentru care sansele de a vedea aceste minunate creaturi maritime cresc. Principalele locuri de unde se pot vedea mai bine sunt in North si South head.
  • Paradisul iubitorilor de teatru – Piesele de teatru puse in scena sunt, fara indoiala, printre cele mai bune din Australia. De la teatru profesional la teatru independent, exista piese in fiecare luna a anului, iar spectatorii se pot bucura in mod permanent de cultura.
  • Portul – Sydney Harbour este uimitor de frumos datorita dimensiunii sale si a multitudinii de golfuri si plaje. Pentru o experienta memorabila fiecare turist ar trebui sa faca o scurta plimbare cu unul dintre feriboturile prezente pentru a se bucura de un peisaj unic.
  • Plajele -Sydney pare un mic colt de rai, cu plaje la tot pasul unde turistii se pot relaxa in voie, in timp ce profita de soare, de apa. Pasionatii sporturilor acvatice au sansa de a incerca orice isi doresc, Sydeny fiind cunoscut drept un adevarat centru al distractiei.
  • Pasarile – Orasele australiene pot fi zgomotoase pentru vizitatori, in special pentru cei din tarile cu mai putine animale salbatice decat Australia. Sydney, spre exemplu, se mandreste cu un cor de pasari exotice care ofera un spectacol minunat pe tot parcursul zilei.
  • Aventura – Sydney este un oras al aventurilor unde turistii se pot bucura de plimbari cu barca in port, de parcuri tematice de aventura sau deparasutism sau parasailing.
  • Activitati de iarna – Weekend-urile lungi de iarna trec foarte repede in Sydney, deoarece turistii pot skia sau pot practica snowboardul in diferite locatii special amenajate pentru sporturile de iarna
  • Preparatele culinare – Mancarea din Syndey are un gust aparte, fiind una internationala cu influente din America Latina, Italia sau chiar Asia. La pranz, pofticiosii pot servi avocado cu oua posate, clatite pufoase, ciuperi, branza de capra sau se pot delecta cu produse de patiserie, fructe in timp ce degusta faimoasele cafele australiene.
  • Sportul Sydney gazduieste anual competitii sportive precum cele de rugby sau cricket. In timpul campionatelor, mii de turisti iau cu asalt orasul si umplu cele mai mari stadioane.