Elemente decorative cu tenta animalica – se integreaza intr-o locuinta?

In prezent, a amenaja o locuinta cu elemente decorative poate sa fie distractiv si amuzant deoarece pot fi reintrepretate diverse stiluri clasice

elemente decorative

In prezent, a amenaja o locuinta cu elemente decorative poate sa fie distractiv si amuzant deoarece pot fi reintrepretate diverse stiluri clasice. Stilistii pun mare accent pe statuetele in forma de animale, acestea fiind la mare cautare in aceasta perioada.

Top elemente decorative

  • Un perete retro care sa includa trofeele de vanatoare ale diverselor animale si pasari, imbinate cu obiecte de lemn, metal si decoratiuni stilizate, va oferi un adevarat spectacol vizual.

  • Modelarea unui perete din elemente de hartie 2d care sa contina pasari, ursi sau cerbi, poate sa fie un decor excelent pentru amenajarea dormitorului unui copil. In plus, va arata foarte bine, daca va fi asezat peste un tapet cu un desen din lumea reala a animalelor.

  • Un perete verde si colorat care sa contina rame in miniatura cu fluturi poate sa fie un punct de atractie pentru intreaga locuinta.

  • Capetele de animale sculptate in ipsos sau metal care pot fi agatate pe perete in rame vintage negre si aurii, vor fi un element decorativ chic.

  • O modalitate simpla de a crea impresia unui perete cu animale impaiate se poate realiza prin asezarea unor figurine mici de animale, unor custi si a catorva flori uscate. In felul acesta, proprietarii vor reusi sa ofere privitorului o scena in miniatura a unui habitat natural.

  • Decoratiunile din origami sunt foarte originale oferind o multitudine de idei in amenajarea unui spatiu care sa contina animale, fluturi sau chiar gradini. Exista chiar si kituri de origami care se pot asambla cu usurinta fiind nevoie doar de putin lipici, o foarfeca si cateva foi colorate.

  • Crearea unor machete din carton nu este neaparat cea mai simpla modalitate de a decora locuinta fiind nevoie de multa imaginatie si creativitate, insa cu siguranta activitatea va oferi un plus de originalitate incaperii.

  • Un alt element decorativ contemporan impozant il reprezinta animalele din ipsos asezate pe perete. Doritorii pot apela fie la un cerb sau o caprioara, fie doar cornurile acestora.

  • Nu in ultimul rand, se pot crea ferme intregi de animale utilizand tesaturi din bile de blana sintetica. Ele se regasesc ca atare in magazine de specialitate sau se pot confectiona si acasa cu putina indemanare si maiestrie.