Descopera cum sa alegi cele mai bune calculatoare refurbished

Magazinul online It-sh.ro vine in intampinarea persoanelor care sunt in cautarea unor modele de calculatoare refurbished sau la mana a doua, punandu-le la dispozitie o gama extrem de larga de modele din care pot alege.

calculatoare ieftine

Cei care au nevoie sa achizitioneze calculatoare ieftine au acum la dispozitie o varianta extrem de convenabila si economa: se pot orienta catre dispozitivele la mana a doua, care sunt foarte bine intretinute si asigura o performanta excelenta pe termen lung. Inainte de a face, insa o investitie, cumparatorii trebuie sa stie foarte bine care sunt elementele la care sa fie atenti, astfel incat sa aleaga calculatoarele potrivite pentru nevoile lor.

Anul de fabricatie

Unul dintre cele mai importante aspecte, in functie de care se pot ghida oamenii care au nevoie de calculatoare este anul de fabricatie. In acest fel, ei isi pot da seama cat de noi sunt dispozitivele, cate generatii au mai aparut ulterior, dar si care ar putea fi gradul de uzura al calculatoarelor. De preferat este ca utilizatorii sa se indrepte catre modele care sunt cu cel mult 2-3 generatii in urma celor actuale.

Calculatoare second hand in functie de memoria RAM

Pe lista detaliilor asupra carora cumparatorii mai trebuie sa se opreasca se numara si memoria RAM. Este esential ca dispozitivele sa fie dotate cu o memorie cat mai generoasa, pentru a putea sa functioneze in parametri normali, indiferent de cate aplicatii ruleaza utilizatorii in acelasi timp. In acelasi timp, cu ajutorul unei memorii bune, oamenii pot stoca un numar mare de date, fie ca este vorba despre fotografii, video-uri sau documente.

Calculatoare ieftine | calculatoare refurbished | It-sh.ro

calculatoare refurbished

Procesorul

Procesorul trebuie si el studiat foarte bine, inainte de realizarea unei investitii intr-un calculator la mana a doua. Aceasta componenta este considerata a fi ,,creierul” fiecarui dispozitiv in parte si contribuie la viteza de operare de care se bucura oamenii in timp ce desfasoara activitati zilnice. Chiar daca cei mai multi dintre cumparatori se multumesc cu procesoarele de tip dual-core, ei trebuie sa stie ca modelele quad-core sunt mult mai bune si mai eficiente.

Magazinul online It-sh.ro vine in intampinarea persoanelor care sunt in cautarea unor modele de calculatoare refurbished sau la mana a doua, punandu-le la dispozitie o gama extrem de larga de modele din care pot alege. Este esential ca utilizatorii sa poata face comparatii, inainte de a face o investitie!