De unde ne putem achizitiona anvelope noi?

Te pregătești să-ți schimbi cauciucurile de iarnă și dorești să găsești o firmă rentabilă și profitabilă? Soluția este site-ul anvelopaieftina.ro, care oferă atât prețuri rezonabile, cât și service-uri pentru roți.

cauciucuri second-hand

Te pregătești să-ți schimbi cauciucurile de iarnă și dorești să găsești o firmă rentabilă și profitabilă? Soluția este site-ul Anvelopaieftina.ro, care oferă atât prețuri rezonabile, cât și service-uri pentru roți.

Anvelopele second-hand (SH), cu o adâncime a profilului de la 4 mm în sus, au drept importator țări precum Austria, Germania, Belgia, Italia și Elveția, si pot fi utilizabile pe perioada iernii, a verii, adăugându-se aici și jantele second hand. Stocul total și permanent deținut de firma este de 5.000 de cauciucuri cu un profil de peste 4 mm, comercializarea realizându-se atât în sistem en-gross, cât și en-detail pentru cauciucuri și jante second-hand.

Acesta este unul dintre cele mai mare depozite de cauciucuri second-hand din București, deținând pe stoc anvelope pentru toate categoriile de masini: suv-uri, mașini de teren, autoutilitare, microbuze, camioane, utilaje industriale sau agricole.

Fie că ai nevoie de jante de aliaj sau tablă, în diferite modele și dimensiuni, acesta reprezintă locul potrivit de unde te poți aproviziona. Contactările se pot realiza telefonic sau pe mail, existând șanse foarte mari de a avea pe stoc cauciucurile sau jantele necesare. Puteți să vă convingeți de calitatea produselor noastre vizitându-ne, de asemenea, site-ul, unde puteți vedea anvelope cu dimensiunea de 205/55/R16 la prețul de 40 lei/buc, aceeași dimensiune existând și la prețul de 140 lei.

Anvelope noi și ieftine | anvelopaieftina.ro

anvelope noi

Fie că vorbim de anvelope noi sau second-hand, aici găsiți orice model la un preț rezonabil, putând să beneficiați de multe oferte în acest sens.

Anvelopele ieftine din gama buget precum Riken, Matador, Debica, Federal, Sava sau Kormoran, medii (Firestone, Fulda, Uniroyal) ori premium (Goodyear, Michelin, Dunlop) reprezintă doar câteva din modelele deținute pe stoc.

În plus, puteți primi jante de aliaj sau de oțel în baza unor contracte ferme, putându-vă oferi o gamă variată de jante de aliaj, oțel sau tablă: Conex, Roller, KFZ-Elveția, Aez, Enzo etc.

Serviciile prestate de această companie online constau în vulcanizare autorizată R.A.R., unde automobilului i se vor realiza schimburile anvelopelor, incluzându-se aici demontarea și dezechiparea roților, repararea anvelopelor cu petic sau șnur și înlocuirea valvelor.

Îndreptarea jantelor de aliaj și tablă din oțel prezintă un preț începând de la 10 lei/buc, în funcție de complexitatea lucrării. Ca modele, anvelopele second-hand sunt foarte variate, pornind de la 30 lei/buc, cu diferite striații și ajungând până la 80 lei/buc, acestea fiind anvelopele pentru autoutiliare.

Schimbarea anvelopelor reprezintă o modificare necesară adusă tuturor autovehiculelor, întrucât trecerea de la iarnă la vară și invers reprezintă o perioadă importantă din viața mașinii dumneavoastră.