De ce trebuie un client sa aiba in vedere optiunea de albire dentara

Dintii inestetici si decolorati sunt susceptibili de a face o persoana sa se simta jenata sa isi prezinte zambetul

albire dentara

Zambetul spune multe despre o persoana si joaca un rol important in prima impresie pe care o lasa asupra celorlalti oameni. Afisarea unui zambet atragator ajuta, de asemenea, la imbunatatirea starii de spirit si increderii in sine.

Cu toate acestea, daca dintii unei persoane prezinta pete sau decolorari, cu siguranta, este nevoie de o solutie pentru redarea prospetimii si aspectului natural si placut, al acestora.

Chiar daca rutina de igiena orala este sanatoasa si corecta, ingalbenirea dintilor este un proces natural si inevitabil, mai ales in urma consumului excesiv de cafea sau dependentei de tigari.

Avantajele pe care le aduce unui pacient, aceasta operatiune de albire dentara

Albirea dentara este o interventie usor de realizat, absolut sigura, din punct de vedere medical, care prezinta o serie de avantaje, celui ce alege sa beneficieze de un astfel de serviciu, cum ar fi:

  • asigura redarea unui zambet mai stralucitor

Unul dintre beneficiile cosmetice uriase ale albirii profesionale a dintilor este ca ofera instantaneu un zambet mai stralucitor si mai atragator. Un dentist sau un igienist dentar poate scapa de petele profunde asupra carora pastele de dinti de albire vor avea un impact redus sau chiar nul.

  • ajuta la imbunatatirea stimei de sine

Dintii inestetici si decolorati sunt susceptibili de a face o persoana sa se simta jenata sa isi prezinte zambetul. Asadar, redarea zambetului, prin albirea profesionala a dintilor sporeste, de asemenea, increderea in sine.

  • sanatate orala devine mai buna

Atunci cand un profesionist indeparteaza petele dentare, intareste sanatatea si rezistenta dintilor pacientului, ceea ce reduce probabilitatea aparitiei cariilor si a bolilor gingivale cauzate de acumularile de placa – pelicula lipicioasa care ofera un teren propice pentru bacteriile daunatoare.

  • promite personalizare precisa

Albirea profesionala a dintilor poate face ca dintii sa capete o nuanta mai luminoasa si este adaptata la nevoile tale specifice – oferind nivelul exact de luminozitate, solicitat de pacient.

  • rezultatele dureaza

Sustinute de o buna rutina de igiena orala la domiciliu, rezultatele albirii profesionale a dintilor sunt de lunga durata, deoarece dentistii si igienistii dentari folosesc doar materiale si ustensile premium, astfel facand posibil un rezultat satisfacator, ce nu poate fi egalat de absolut nicio alta alternativa, cum sunt benzile de albire, ce pot fi folosite acasa.