De ce sunt uniformele Cherokee atat de populare in intreaga lume?

In magazinul MediFashion.ro se gasesc foarte multe produse marca Cherokee

uniforme Cherokee

Profesionistii din sectorul medical stiu mai bine decat toti oamenii ce inseamna sa te protejezi la locul de munca, pentru a te feri de microbi, avand in vedere ca ei intra zilnic in contact cu bacterii, virusuri si alti agenti patogeni care ii pun in pericol. Purtarea unor uniforme Cherokee este esentiala pentru a preveni toate neplacerile, pentru ca sunt unele dintre cele mai populare echipamente medicale din lume.

Brandul Cherokee, unul de referinta

Acest brand international a aparut in 1972, in California, mai exact in Venice Beach, remarcandu-se in scurt timp pentru calitatea superioara si designul inovativ al uniformelor. In ziua de astazi, uniformele de la acest producator sunt cunoscute in intreaga lume pentru ca sunt de foarte buna calitate, realizate in acord cu noile tehnologii, sunt confortabile si cu un design inedit, astfel incat imbina armonios utilul cu placutul.

Avantajele acestor uniforme

In magazinul MediFashion.ro se gasesc foarte multe produse marca Cherokee: halate de dama, halate unisex, halate pentru laborator, jachete-halat, pantaloni, rochii si fuste, precum si uniforme Katie Duke, in culori placute. Avantajele acestor uniforme medicale sunt urmatoarele:

Uniforme medicale | Uniforme Cherokee | MediFashion.ro

uniforme medicale

  • sunt antibacteriene – foarte multe uniforme medicale de la Cherokee sunt antimicrobiene, adica sunt confectionate din materiale tratate antibacterian EPA, cu nanoioni de argint. Astfel ca ele ii protejeaza atat pe cei care le poarta, dar si pe pacienti, pentru ca uniformele antimicrobiene impiedica raspandirea virusurilor si a bacteriilor;
  • sunt confortabile – uniformele sunt realizate din mixuri de tesaturi: bumbac, poliester si spandex, pentru a fi confortabile si a permite miscarile bratelor si ale intregului corp;
  • sunt croite pentru a se adapta fomei corpului, fara sa-l incorseteze;
  • varietate de culori si marimi.

In concluzie, uniformele Cherokee sunt foarte populare in lume si in Romania datorita tehnologiei antimicrobiene utilizate la confectionarea lor, care la ajuta pe cadrele medicale sa se protejeze de microbii cu care intra in contact la locul de munca. In plus, uniformele sunt rezistente, flexibile si au un design apreciat.