De ce sa apelezi la servicii de curatare fotolii la domiciliu?

Compania de specialitate in domeniu Curatampeloc.ro are atat profesionisti care se ocupa de curatarea canapelelor si fotoliilor folosind tehnologii moderne si produse de inalta calitate

curatare fotolii

Fie ca exista in familie copii mici, animale de companie sau batrani care de regula fac mai multa mizerie decat ceilalti membrii ai familiei si nu pot curata ceea ce au facut, fie ca familia este compusa dintr-unul sau doi membrii, atat canapeaua, cat si fotoliile se murdaresc, iar cea mai buna solutie in acest sens o reprezinta solutiile de curatare fotolii la domiciliu. Produsele de pe piata nu sunt suficient de bune si de puternice incat sa scoata petele de urina, de ketchup si mustar, de grasime sau petele intarite.

Compania de specialitate in domeniu Curatampeloc.ro are multi profesionisti care se ocupa de curatarea canapelelor si fotoliilor folosind tehnologii moderne si produse de inalta calitate, cat si care se prezinta la dimiciliul clientilor intr-un timp foarte scurt si in mod prompt.

Serviciile de curatare fotolii la domiciliu reprezinta o necesitate, nu un moft

Curatarea canapelelor de pete de urina, de ketchup, de grasime, de pete de noroi, de sange sau de vopsea se face in mod profesional prin procedeul de injectie-extractie ce presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional nonalergic si apa asupra materialului canapelei, precum si extragerea simultana a acestuia cu ajutorul unui aspirator de putere, astfel incat solutia sa nu intre si sa umezeasca in profunime materialul.

Aceasta tehnica de curatare canapele in Bucuresti si fotolii deopotriva este cea mai des intalnita, cu rezultate pe masura. Dezinfectarea este un procedeu inclus in serviciile de curatare in profunzime a tesaturii fotoliilor, lasand in urma un parfum placut si intarind fibrele textile. Totodata, acest procedeu revigoreaza si char reda culorile initiale si nu implica risc de alergie si de toxicitate.

Curatare canapele in Bucuresti | Curatare fotolii la domiciliu | Curatampeloc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Echipamentele profesionale folosite nu numai ca indeparteaza murdaria, praful, petele dificile, ci si acarienii, mirosul neplacut de tigara si de mancare. Preturile sunt extrem de accesibile. Chiar daca proprietarii ar putea considera ca daca ar folosi produse de pe piata ar face o economie consderabila, acest lucru este complet fals.

Produsele de pe piata sunt la fel de costisitoare si se adreseaza numai unei anumite categorii de pete si de tipuri de murdarie, iar cumulate, ar costa la fel de mult ca si serviciile de curatare profesionale, insa rezultatele nu ar fi aceleasi