“Cumpar carti”, un anunt interesant pentru absolventii de facultate

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul anticariatului Achizitii-Carti.ro.

Cele mai multe persoane, dupa finalizarea studiilor, nu mai citesc manualele, cursurile sau tratatele de specialitate achizitionate in facultate. Ramane asadar un volum mare de carte care ocupa spatiu, peste care se depune praful si care nu mai foloseste nimanui din casa.

In aceasta situatie, solutia vine de la anunturile de tipul „cumpar carti in Bucuresti”. Clientul se debaraseaza de volumele de care nu mai are nevoie si primeste si bani pentru ele de la un anticariat profesionist.

Cumpar carti in Bucuresti” – ce trebuie sa stie clientul?

Apeland la numarul de telefon din anunt si accesand site-ul anticariatului, cum este Achizitii-Carti.ro, vanzatorul se poate informa asupra termenilor si conditiilor unei astfel de tranzactii.

Procedura este simpla si accesibila tuturor posesorilor de carte veche sau noua. Prin telefon, se stabilesc coordonatele viitoarei intalniri, volumul de carti, adresa vanzatorului, ziua si ora vizitei cumparatorului.

Cumpar carti la domiciliu | Cumpar carti in Bucuresti | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti in Bucuresti

Astfel ca anuntul “cumpar carti la domiciliu” isi va dovedi veridicitatea. Este real si cat se poate de serios intrucat reprezentantul Achizitii-Carti se va deplasa la domiciliul clientului in Bucuresti si zonele limitrofe, pentru a cumpara carti.

Deplasarea nu presupune niciun cost pentru vanzatori. Vizita poate avea loc si in weekend, si in fiecare zi dupa ora 19.00, in functie de programul si disponibilitatea clientului.

Cum se face evaluarea si plata cartilor?

Clientul care apeleaza la un serviciu de anticariat care achizitioneaza volume trebuie sa stie ca lucreaza cu personal specializat, cu experienta de peste un deceniu pe piata de profil, astfel ca se poate garanta o evaluare corecta a cartilor puse in vanzare. Pentru orice titlu se poate obtine o cotatie de pret printr-un apel telefonic.

Valoarea volumelor vandute se estimeaza tinand cont de vechimea acestora, domeniul, titlul si starea de uzura. Specialistii anticariatului nu se asteapta ca manualele, cursurile si tratatele sa fie in stare perfecta sau foarte buna, acestea fiind de obicei intens studiate, cu adnotari pe marginea textului si sublinieri. Nu se accepta insa carti cu pagini lipsa, rupte, inundate sau fara coperti.

Plata se face corect pentru fiecare titlu de carte. Banii se pot primi cash, chiar la domiciliu, la momentul achizitiei.