Cum sa iti suplimentezi eficient veniturile? Raspunde pozitiv anunturilor de tipul „cumparam carti”!

anticariat-carti.com

Cine nu-si doreste sa aiba un venit suplimentar din care sa isi plateasca anumite facturi sau din care sa stranga bani pentru diverse pasiuni? Din pacate, nu toata lumea stie ca are ocazia de a face un banut in plus fara niciun efort, doar prin simpla contactare a achizitorilor unui anticariat. Cu siguranta toti au in propria biblioteca manuale, carti de beletristica, carti de specialitate sau chiar volume rare pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le citesc sau nu mai rezoneaza cu ele.

Din fericire, Anticariat Carti ofera tuturor persoanelor posibilitatea de a-si vinde cartile eficient, fara efort, prin intermediul anunturilor de tipul „cumparam carti” postate pe diverse site-uri web. Partea si mai buna este ca sunt acceptate toate tipurile de carti, de la cele de copii pana la cele tehnice, de specialitate. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte importante care fac parte din procedura de vanzare si pe care toata lumea trebuie sa le cunoasca.

Modalitatea de contactare a achizitorului

Principala modalitate prin care achizitorul poate fi contactat pentru stabilirea tuturor detaliilor importante este reprezentata chiar de anunturile „cumpar carti in regim anticariat” care sunt postate pe internet. Acestea contin un link care directioneaza cititorul direct pe site-ul anticariatului, de unde, bineinteles, poate lua legatura cu achizitorul.

Furnizarea adresei de la care cartile pot fi ridicate

Principalul avantaj, care este majoritar apreciat, al procedurii de vanzare a cartilor catre Anticariat-Carti.com consta chiar in faptul ca vanzatorul nu trebuie sa se deplaseze catre sediu. Achizitorii sunt cei se deplaseaza la domiciliul proprietarului sau la locatia de unde pot prelua cartile.

Cumparam carti | cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

Cumparam carti

Stabilirea pretului

Daca produsele indeplinesc un criteriu esential (se afla intr-o stare buna si nu lipsesc pagini), atunci achizitorul poate stabili un pret pentru cartile selectate de proprietar. Acesta este influentat si de alti factori ca vechimea si raritatea produsului.

Toti cei care au acasa volume de carti pe care nu le mai citesc sau pe care planuiau oricum de multa vreme sa le doneze sau chiar sa le arunce la gunoi, pot contacta achizitorii de la Anticariat Carti pentru a le vinde si pentru a obtine un venit suplimentar fara niciun efort.