Cofetarie online versus cofetarie fizica – avantaje si dezavantaje

Ideea de torturi online a devenit tot mai populara si cumparatorii prefera sa comande dintr-o cofetarie online, decat sa se deplaseze pana la cofetaria din cartier sau chiar in alt oras pentru a cumpara torturi si prajituri.

Ideea de torturi online a devenit tot mai populara si cumparatorii prefera sa comande dintr-o cofetarie online, decat sa se deplaseze pana la cofetaria din cartier sau chiar in alt oras pentru a cumpara torturi si prajituri. Exista o serie de diferente considerabile intre o cofetarie online si una fizica, iar avantajele si dezavantajele sunt cele care fac diferenta.

Torturi online | eTorturi.ro

torturi online

Numarul de produse

O cofetarie online va avea un numar mult mai mare, nelimitat chiar, de produse pe care le va expune, in timp ce o cofetarie fizica se limiteaza la spatiul in care este gazduita. In timp ce o cofetarie online mare poate avea chiar si mii de produse, intr-o cofetarie fizica cu greu se pot gasi cateva sute de produse disponibile.

Torturi si prajituri usor de gasit

Torturile sunt usor de gasit atat la cofetaria fizica, dar si in cea online, insa despre prajituri nu se poate spune acelasi lucru. Intr-o cofetarie online, produsele sunt structurate pe categorii, iar clientul beneficiaza inclusiv de filtre pentru a sorta produsele. Daca le vrea doar pe cele cu fructe de padure, va cauta pe acest criteriu, si nu trebuie sa mai vada si produsele 100% din ciocolata sau altele similare. In schimb, in cofetaria fizica, se impune un drum printre rafturi si multe dintre produsele dorite pot fi trecute usor cu vederea.

Economie de timp

Comandand de la o cofetarie online, prajiturile ajung direct la usa. In plus, comanda se face din confortul propriei case sau de la birou, si chiar de pe strada. Acest lucru face sa se elimine timpul pierdut in trafic pana la cofetaria fizica, timpul pierdut in cofetarie scotocind printre vitrine, timpul pierdut din nou in trafic pentru a duce prajiturile la destinatie. La toate acestea, pentru ghinionisti se adauga timpul pierdut pentru a incerca o alta cofetarie pentru ca aceea catre care s-au indreptat initial nu avea produsele dorite. Comandand online, tot acest timp pierdut inutil poate fi petrecut frumos. Un parinte se poate juca cu copilul si se poate distra la aniversarea acestuia in timp ce tortul ajunge acasa adus de alte persoane.

Torturile si prajiturile ajung intregi la destinatie

Poate fi un scenariu de film de groaza, ca dupa tot traseul infernal mentionat la punctul anterior, o frana brusca sa distruga minunatia de tort pentru care posesorul a petrecut o jumatate de zi pe drumuri. Se poate intampla, la fel cum se intampla si ca cineva sa loveasca din greseala mana care sustine platoul de prajituri si acestea sa se imprastie in autobuz sau in metrou. Apeland la o cofetarie online se elimina si aceasta problema, deoarece comanda este livrata la usa, ambalata in mod corespunzator si, daca totusi accidentul apare, este treaba personalului din cofetarie sa remedieze.

Torturi si prajituri la timp

In cazul in care un eveniment are loc la o anumita ora, comanda de prajituri online va ajunge la momentul dorit. Apeland la o cofetarie fizica, a se vedea traseul de mai sus. Uneori este practic imposibil ca prajiturile si torturile sa ajunga la timp, proaspete si intacte pentru un eveniment, chiar daca cel care le cumpara pleaca de acasa cu noaptea in cap. Pentru evenimentele care au loc la prima ora, scenariul nu se mai aplica, si singura solutie este o cofetarie online.