Cele mai importante avantaje ale unui implant dentar

In ultimii ani, implantul dentar a devenit o optiune din ce in ce mai cautata de catre pacientii clinicilor stomatologice. Desi este cea mai costisitoare metoda de inlocuire a dintilor lipsa, implantul dentar ramane si cea mai eficienta metoda, cu multiple beneficii pe termen lung.

implant dentar

In ultimii ani, implantul dentar a devenit o optiune din ce in ce mai cautata de catre pacientii clinicilor stomatologice. Desi este cea mai costisitoare metoda de inlocuire a dintilor lipsa, implantul dentar ramane si cea mai eficienta metoda, cu multiple beneficii pe termen lung.

Pacientii trebuie sa aiba asteptari realiste de la fiecare propunere a medicului in ceea ce priveste inlocuirea dintilor. In clinica stomatologica Plaza Dent, cu adresa virtuala la plazadent.ro , pacientii sunt tratati cu respect, profesionalism si sunt intampinati cu solutii eficiente la nevoile lor.

De ce sa investesc intr-un implant dentar?

Aceasta intrebare sta pe buzele tuturor pacientilor care sunt gata sa isi mai dea o sansa si sa isi recapete increderea in sine, obtinand un zambet perfect. Un dinte sau o masea lipsa nu aduce numai dezavantaje de natura estetica, ci si din punctul de vedere al sanatatii, deoarece alimentele nu vor mai fi mestecate asa cum trebuie.

Pacientii trebuie sa ia in calcul tehnologia moderna folosita, alaturi de produsele si instrumentele de ultima generatie, precum si precizia si rabdarea caracteristice medicilor stomatologi. Pacientii care se confrunta cu parodontoza, cei care au deja cativa dinti lipsa sau care nu mai pot fi salvati au ocazia de a repara acest lucru, optand pentru un aspect natural si pentru o functionalitate precisa a danturii.

Efectele pe termen lung sunt vizibile! Aceasta interventie nu are numai un rezultat temporar, ci ofera garantia unei danturi rezistente pe termen lung si imbunatatirea masticatiei si a vorbirii, in cazul in care pacientii vor mentine o igiena dentara optima. Intreaga structura a implantului dentar este compatibila cu organismul uman, atat partea din titan, cat si bontul protetic si coroana, ceea ce inseamna ca nu vor exista reactii adverse din partea organismului, iar implantul nu poate fi respins.

Cel mai bun implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica Plaza Dent | plazadent.ro

clinica stomatologica Plaza Dent

Un implant dentar va limita pierderea masei osoase, dar va combate si efectul de deformare a gurii si a fetei, precum si imbatranirea prematura. Interventia in sine este foarte simpla si deloc dureroasa, iar pacientul nu va simti nimic. Dupa interventie, va fi nevoie de o perioada de vindecare pana la inserarea coroanei dentare. Singurul dezavantaj pe care il prezinta aceasta interventie este acela ca procesul de vindecare este lent si dureaza de la 3 pana la 6 luni, pentru a se asigura o reconstructie corecta a intregii zone.