Cele mai cumparate 3 carti biografice

carti biografice

Natura umana este, prin esenta, curioasa. De aceea, oamenii sunt interesati de cum este, in realitate, viata persoanelor publice, a celor care se afla in lumina reflectoarelor si despre care acestia cred ca este intotdeauna buna si plina de stralucirea pe care ei o vad afisata pe micile ecrane. Pentru a alege acest tip de literatura, acestia nu au nevoie de recomandari de carti, fiind suficienta admiratia pe care persoana publica a starnit-o in individ.

Analizand site-urile ce comercializeaza carti este usor de vazut care sunt bestsellerele la aceasta categorie, la momentul actual sotii Obama, fostul cuplu prezindential al SUA, ocupand primele locuri in cautarile cititorilor. Este de inteles interesul pasionatilor de citit si nu numai pentru acestia deoarece, timp de multi ani au fost considerati cei mai puternici oameni din lume.

Cuplul Obama este urmat in preferintele cititorilor de o biografie a lui Coco Chanel, scrisa de Edmonde Charles-Roux. De asemenea, nu este necesara o recenzie a cartii pentru a atrage interesul de a citi aceasta carte deoarece Coco Chanel reprezinta una dintre emblemele feminitatii si a elegantei, ce a razbatut de-a lungul timpului si la care se raporteaza si in prezent femeile si insasi moda.

3 bestsellere biografice

Dintre sotii Obama, prima care si-a scris autobiografia – “Poveste mea” – este Michelle Obama, fosta prima-doamna a Americii scriindu-si memoriile despre o viata cu urcusuri si coborasuri, fiind o oglinda a epocii, precum si o marturisire despre apartenenta, iubire, rasa, principii, valori si o ascensiune spectaculoasa. Lecturarea acestei carti este uneori amuzanta, alteori intriga sau revolta, dar si plina de marturii emotionante.

Recomandari de carti | recenzii carti | Blog.Printrecarti.ro

recomandari de carti

La fel de asteptata de cititori a fost si cartea biografica a celui de-al 44-lea presedinte al Americii – “Pamantul fagaduintei”. Prin intermediul acesteia, Barack Obama invita cititorul la o incursiune pentru a descoperi evolutia tanarului care ulterior a ajuns cel mai puternic om din lume, de la primii pasi in politica pana la cea mai inalta pozitie din administratia americana.

Cartea scrisa de Edmonde Charles-Roux reprezinta portretul unei femei non-conformiste, care a dorit sa ramana un mister chiar si pentru apropiatii sai – Coco Chanel. Prin intermediul cartii, autoarea a intentionat sa faca ordine si curatenie in viata acestei femei unice, lamurind minciuni sau marturisiri subtil travestite.