Ce este perna pentru coccis si de ce ai nevoie de ea?

Pernele din catalogul magazinului online Ortosan.ro imbina materialele calitative cu proprietatile benefice pentru sanatate

perna pentru coccis

Perna pentru coccis este o perna ortopedica special conceputa pentru a fi utilizata in timpul sederii, cu o forma ce asigura confortul in zona unde se acumuleaza tensiune, mai precis in zona coccisului sau sezutului.

Tensiunea si durerea apar in urma sederii indelungate, la birou, in masina sau in scaunul cu rotile. Aceasta perna are multiple avantaje pentru utilizatorii sai, motiv pentru care ar trebui sa devina un accesoriu de nelipsit pentru scaunul celor care petrec mult timp in pozitia de sezut.

Care sunt motivele pentru care o persoana are nevoie de o perna pentru coccis?

Pe langa eliberarea tensiunii din zona sezutului, aceasta perna asigura obtinerea si mentinerea unei pozitii corespunzatoare a coloanei vertebrale. Coloana se aliniaza corect si astfel durerile sunt evitate. Alte avantaje pe care le ofera acest tip de perna sunt:

  • ameliorarea durerilor persoanelor care sufera de hemoroizi sau de dureri care apar in urma unor interventii chirurgicale;
  • asigurarea unui nivel inalt de confort chiar si dupa ore intregi de stat pe scaun;
  • imbunatatirea circulatiei sangelui;
  • prevenirea afectiunilor coloanei vertebrale;
  • oferirea de suport pentru coapse;
  • distribuirea uniforma a greutatii corpului.

Perna pentru hemoroizi | Perna pentru coccis | Ortosan.ro

perna pentru hemoroizi

Care sunt semnele care indica necesitatea utilizarii unei astfel de perne?

Aceasta perna este potrivita pentru persoanele care petrec mult timp pe scaun. Acest lucru e valabil in cazul corporatistilor, gamerilor, soferilor, persoanelor imobilizate si altor persoane a caror rutina implica adoptarea acestei pozitii destul de incomode.

Tinand cont ca este o perna pentru hemoroizi, este o solutie ideala prin care persoanele care se confrunta cu aceasta afectiune pot scapa de dureri. Persoanele care au dureri de spate sau in zona coccisului trebuie sa adopte o postura adecvata a corpului, ceea ce poate fi dificil dupa multe ore petrecute in aceeasi pozitie.

Pernele din catalogul magazinului online Ortosan.ro imbina materialele calitative cu proprietatile benefice pentru sanatate, devenind produse ideale pentru persoanele care cauta un nivel mai mare de confort si o modalitate accesibila prin care sa amelioreze sau sa previna durerile de spate si pe cele provocate de hemoroizi.