Beneficiile tratamentului de fotoregenerare laser in cadrul unui salon

Acest tratament de fotoregenerare laser efectuat in cadrul salonului freestylebeauty.ro actioneaza intens la nivelul pielii pentru a trata unele probleme ale pielii mai grave sau mai putin grave

fotoregenerare laser

Pana nu demult, termenul de fotoregenerare laser nu era cunoscut si accesibil decat unei anumite categorii de cliente. Acum, din ce in ce mai multe femei au oportunitatea de a beneficia de aceste tratamente care le ajuta nu numai sa aiba un ten mai fin, mai tanar, mai uniform, fara pete, riduri si fara a fi nevoite sa foloseasca zilnic crème scumpe sau sa mearga constant la masaj sau la peeling chimic. O astfel de sedinta dureaza putin, reprezinta cel mai inalt nivel de tratament facial si trateaza numeroase probleme cu care se confrunta femeile, de la rozacee, melasma, cuperoza, acnee, dilatarea porilor, ridarea pielii, pana la lentigo, petele de soare, pierderea elasticitatii si tonusului pielii.

Ce afectiuni elimina un tratament de fotoregenerare laser?

Acest tratament de fotoregenerare laser efectuat in cadrul salonului freestylebeauty.ro actioneaza intens la nivelul pielii pentru a trata unele probleme ale pielii mai grave sau mai putin grave, din interior catre exterior, dand maxima energie celulelor si stimulandu-le astfel incat sa se observe la final o mare imbunatatire a sanatatii si aspectului tenului.

Dupa tratamentul de fotoregenerare cu laser, efectele asupra acneei, spre exemplu sunt imediat vizibile, lumina avand rol de curatare si de eliminare a microbilor care se afla in pori, astfel incat sa opreasca inflamatia. Chiar dupa prima sedinta de acest fel, tenul va deveni mai curat, mai luminos si mai neted.

O alta afectiune pe care o trateaza specialistii prin intermediul acestor sedinte este dilatatia permanenta a vaselor mici, superficiale, denumita telangiectazie, dar si ridurile. Efectul unui tratament poate fi comparat cu cel al unei operatii estetice de infrumusetare si este recomandat dupa varsta de 25 de ani, cand activitatea celulara scade, tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate, iar tenul incepe sa fie afectat.

Fotoregenerare laser | freestylebeauty.ro

masaj de slabire

Ce presupune un tratament regenerare laser?

Acest tip de tratament trateaza si pierderea elasticitatii tenului, pielea obosita, porii dilatati, fiind necesare 5-6 sedinte efectuate la un interval de cateva saptamani intre ele. Pentru acnee, tratamentele se vor face saptamanal. Acest tip de tratament este recomandat oricui isi doreste un aspect mai tanar si mai neted al pielii.

Tratamentul cuprinde mai multe etape, nu este dureros, nu necesita anestezie, clientii nu vor simti nimic altceva decat o usoara senzatie de arsura, de caldura sau mici intepaturi, care vor disparea in cateva ore de la tratament. O sedinta dureaza nu mai mult de 30 de minute, in functie de aria zonei tratate, iar rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt.