Avantajele anunturilor de achizitii carti

Anticariat-Carti.com cumpara carti vechi sau noi, fara o limita de cantitate si fara o preferinta pentru anumite domenii.

Pentru achizitii de carti exista numeroase anticariate care cauta sa cumpere carti de la persoanele doritoare sa vanda din biblioteca lor. Cartile sunt comori fascinante, cu ajutorul carora cititorul are acces la diferite lumi si are ocazia de a se redescoperi pe sine, de a se imbunatati si de a se identifica cu personaje inedite. Din aceste motive, o carte nu trebuie aruncata niciodata, ci mai degraba oferita cuiva care se va bucura de ea.

Totusi, exista o alternativa convenabila pentru persoanele care au de gand sa isi subtieze biblioteca. Acestea pot apela la anunturile de tip „cumpar carti in regim de anticariat” pentru a obtine o contravaloare a cartilor pe care planuiesc sa le scoata din rafturile lor.

Avantajele anunturilor de achizitii carti

Cartile pot fi acum vandute cu usurinta prin intermediul acestor anticariate, care cumpara carti in orice cantitate si din orice domeniu. Indiferent ca o persoana are biblioteca plina cu carti de psihologie, literatura, stiinte exacte, filozofie sau o combinatie de domenii, poate vinde cartile pe care nu si le mai doreste.

Anticariat-Carti.com cumpara carti vechi sau noi, fara o limita de cantitate si fara o preferinta pentru anumite domenii. In acest fel, cititorii pot obtine o suma de bani pentru cartile pe care nu le mai folosesc si care nu mai au loc in biblioteca loc. In loc sa le arunce, pot apela la aceasta alternativa care le va genera profit.

Achizitii de carti | cumpar carti in regim de anticariat | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

Vanzarea se desfasoara rapid si fara efort

Pe langa castigarea unui venit suplimentar, vanzatorii beneficiaza si de faptul ca reprezentantii anticariatului se deplaseaza pentru a ridica cartile de la locatia vanzatorului. Acesta nu trebuie decat sa ii contacteze si sa ii astepte pentru a evalua cartile si pentru a negocia un pret potrivit, in functie de starea cartilor si de raritatea acestora, care reprezinta un plus in ceea ce priveste valoarea si suma care va fi oferita. Cu cat o carte este mai rara, cu atat este mai pretioasa pe piata cartilor, mai ales ca multe carti vechi nu mai sunt disponibile in librarii. Evaluarea cartilor se face gratuit de catre reprezentantii anticariatului, iar pretul este oferit pe loc.