Albirea dentara vs. fatete dentare. Care este cea mai buna solutie pentru cei care isi pretuiesc zambetul?

Din pacate, foarte multe persoane se confrunta cu ingalbenirea dintilor. Dintii galbeni total sau doar partial, si dintii cu pete, sunt sursele unor probleme estetice cu care se prezinta numerosi pacienti la specialistii dentalprogress.ro

Chiar daca pana nu demult fatetele dentare reprezentau o solutie la care apelau numai vedetele, acum aceasta alegere este din ce in ce mai intalnita si in preferintele pacientilor care nu sunt expusi mediatic. Fatetele dentare au capatat popularitate dupa ce multi au aflat ca majoritatea vedetelor de la Hollywood sau din tara le poarta pentru a-si corecta unele imperfectiuni.

Fatetele dentare actioneaza mult mai eficient comparativ cu o solutie care consta in inserarea unui aparat dentar din safir, de exemplu, urmata la un moment dat de procedeul de albire dentara. Pacientii care opteaza pentru fatete dentare sunt foarte multumiti de investitia facuta, care, daca este intretinuta in mod corect, nu le va pune probleme.

Cea mai buna solutie pentru dintii ingalbeniti si incorect aliniati

Din pacate, foarte multe persoane se confrunta cu ingalbenirea dintilor. Dintii galbeni total sau doar partial, si dintii cu pete, sunt sursele unor probleme estetice cu care se prezinta numerosi pacienti la specialistii Dentalprogress.ro . Cauzele ingalbenirii sau patarii dintilor sunt multiple – de la lipsa unei igiene orale corespunzatoare, pana la consumul unor alimente dulci, unor bauturi acidulate sau chiar fumatul, consumul unor medicamente, iar lista poate continua.

Tratamentul de estetica dentara recomandat pacientilor cu dinti ingalbeniti consta in aplicarea fatetelor dentare sau in tehnica de albire a dintilor. Albirea dentara este un procedeu simplu, care include aplicarea unui gel pe suprafata dintilor si activarea acestuia cu ajutorul luminii generate de un aparat special. Acel gel contine peroxid de hidrogen – la finalul procedeului, dintii vor arata cu cateva nuante mai albi si isi vor mentine culoarea pana la 48 de luni.

Spre deosebire de albirea dentara, aplicarea fatetelor dentare presupune nu numai albirea dintilor, ci si corectarea unor mici imperfectiuni la nivelul dintilor si, ingrijite in mod corespunzator, pot dura pana la cativa ani. Pentru fiecare pacient in parte, metoda de tratament potrivita se va dovedi cea care il va avantaja din toate punctele de vedere, cu accent pe unele puncte cheie.

Aparat dentar din safir | fatete dentare | dentalprogress.ro

fatete dentare

Este foarte important ca, inainte de alegerea corecta a tratamentului de albire a dintilor sau de cosmetizare a acestora, pacientii sa ia in calcul mai multi factori, de la aplicabilitatea tratamentului, pana la intensitatea albirii, uniformitatea albirii, dar si durabilitatea efectului tratamentului. In timp ce fatetele dentare pot dura pana la 15 ani, albirea dentara este doar o solutie temporara.