4 motive pentru a cumpara servere second hand

Specialistii de la It-sh.ro ofera mai multe informatii cu privire la acest subiect, evidentiind cele mai importante 4 motive pentru care serverele SH ar trebui luate in considerare

Tot mai multe companii opteaza pentru servere second hand din motive care tin in primul rand de costuri. Exista o serie de argumente in favoarea acestor produse IT care le fac sa fie atat de recomandate.

Specialistii de la https://www.it-sh.ro ofera mai multe informatii cu privire la acest subiect, evidentiind cele mai importante 4 motive pentru care serverele SH ar trebui luate in considerare.

Servere second hand performante

Serverele reconditionate pot functiona la fel de bine ca si altele noi, si uneori chiar mai bine. Serverele detinute in prealabil au nevoie de configuratia corecta a unitatilor, a memoriei si a procesoarelor pentru o performanta optima, la fel ca si noile servere. Acestea fiind spuse, atunci cand sunt selectate cu grija, serverele reconditionate sunt adesea capabile sa corespunda performantelor noilor servere si chiar sa le indeplineasca.

Sunt mai usor de adaptat nevoilor tehnice

La fel cum se intampla atunci cand sunt cumparate calculatoare SH, serverele la mana a doua trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici tehnice. Un server complex la mana a doua este mult mai ieftin decat unul nou si ajuta mai mult compania. Au piese care sunt de obicei asamblate separat si este mai usor sa fie inlocuite piese in ele atunci cand este necesar. De asemenea, este mai usor sa fie cumparate personalizate care sa raspunda nevoilor si volumului de lucru.

Fiabilitate

Fiabilitatea este intotdeauna importanta. Cand serverele dau rateuri este posibil sa fie de vina ventilatoarele sau sursele de alimentare, iar pentru serverele second hand acestea sunt usor de inlocuit iar costurile totale, alaturi de cel de achizitie ramane unul mic.

Servere second hand | Calculatoare SH | It-Sh.ro

servere second hand

Serviciu de transport rapid

Companiile care comercializeaza servere la mana a doua au experienta si asigura clientul ca va primi rapid ceea ce are nevoie. Uneori este nevoie de transport imediat si de aceea trebuie sa fie consultate conditiile de livrare si preturile de expediere. Cea mai buna solutie a firmelor care au nevoie de componente IT este sa faca parteneriate cu companiile IT care comercializeaza componente second hand pentru a beneficia de cele mai bune preturi sau de oferte speciale.

Avand in vedere aceste patru avantaje considerabile, serverele la mana a doua sunt de fiecare data o optiune buna, mai ales pentru companiile cu un buget limitat. De asemenea, pretul poate fi atat de mic incat la costul unuia nou sa poata fi cumparate usor doua servere SH.