3 motive pentru care sa apelezi la serviciul de achizitii carti al anticariatelor

Anticariatul CumparCarti.ro si-a putut dezvolta aceasta ramura de achizitii carti astfel incat sa poata veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa isi vanda cartile, indiferent in ce colt al tarii se afla.

cumpar carti de orice fel

Anticariatele activeaza in domeniul comertului cu carti, in special cu carti vechi, iar din acesta face parte si ramura de achizitii carti a anticariatelor, care este mai putin cunoscuta in randul populatiei.

De aceea, tot mai multe anticariate si-au dezvoltat aceasta ramura mai ales in mediul online, unde si-au mutat intreaga activitate. Datorita influentei puternice pe care internetul o are in viata oamenilor, anticariatele isi pot fac cunoscuta activitate prin intermediul acestui instrument.

Astfel ca anticariatul CumparCarti.ro si-a putut dezvolta aceasta ramura de achizitii carti astfel incat sa poata veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa isi vanda cartile, indiferent in ce colt al tarii se afla.

Dar motivele pentru care oamenii ar trebui sa aleaga acest serviciu al anticariatelor sunt multe, fiind de fapt beneficii importante, printre care:

  1. Serviciul de achizitii carti se adreseaza oricui doreste sa le vanda

Oricat de numeroasa sau de mica ar fi o biblioteca, pe rafturile acesteia se regasesc cu siguranta si volume care nu mai sunt de interes pentru proprietarii lor, ocupand astfel locul degeaba. Prin urmare, acestia pot scapa de ele prin vanzarea lor catre anticariate.

  1. In schimbul lor sunt primite anumite sume de bani

Fiind vorba despre o vanzare, aceasta implica deci si o suma de bani, pe care vanzatorii de carti o primesc de la anticariate in schimbul volumelor lor. Aceasta suma se stabileste in urma unei evaluari a cartilor propuse pentru vanzare, in care se tine cont de anumite criterii, cum ar fi vechimea cartilor, starea in care se afla si chiar cantitatea de carti vanduta.

Achizitii carti | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

Achizitii carti

  1. Anticariatele cumpara orice fel de carti

Cu toate ca prefera cartile vechi, care de obicei sunt mai valoroase, anticariatele cumpara carti din orice domeniu, indiferent de anul in care au aparut, aspect promovat prin anunturile „cumpar carti de orice fel”. Astfel acestea urmaresc sa isi imbogateasca si sa isi diversifice propria colectie de carti.

Toate acestea au ca scop convingerea oamenilor ca se merita sa isi vanda cartile unor anticariate, mai ales ca efortul depus este minim.